Shop the look: natuurlijke tinten & groene accenten

sfeervol interieur met natuurlijke tinten en groene accenten en accessoires

 

GROENE DETAILS DIE JE INTERIEUR TOT LEVEN BRENGEN!

Fris en licht is wat deze woning uitstraalt vind je niet? Wij zijn er van overtuigd dat deze natuurlijke kleuren met groene details je woning een frisse en sfeervolle uitstraling geven! De zachte kleuren creëren een luchtige basis, terwijl de groene accenten een vleugje natuur en levendigheid toevoegen.

Het zijn precies die kleine details die het geheel compleet maken!

💚💚

 

 

GROENE ACCESSOIRES VOOR IN JOUW INTERIEUR

SHOP THE LOOK

KANDELAAR TORCH HOOG

shop hier

BIJZETTAFEL BEAN WIT

shop hier

BIJZETTAFEL BENJI ANTIEK GOUD

shop hier

KANDELAAR TORCH LAAG

shop hier

VAAS OLGA GROEN

shop hier

ORNAMENT RANDA DONKERBRUIN

shop hier

THEELICHT PALET

shop hier

CLAUDI SIERKUSSEN GISELLE OFF WHITE

shop hier

VAAS PACENGO

shop hier

FAUTEUIL LOUIS

shop hier

DINERKAARS SWIRLY BEIGE

shop hier

BIJZETTAFEL KAE

shop hier

DIENBLAD ORGANISCH ZAND

shop hier

SIERKUSSEN SAISON GREEN

shop hier

SHOP JOUW GROENE WOONACCESSOIRES BIJ PURE WOOD

Ben jij helemaal overtuigd door deze leuke groene met lichte details? Wil je deze prachtige kleuren ook in jouw woning? Dat snap ik helemaal! Wie vindt deze kleuren combinatie nou niet schitterend? Denk aan beige sierkussen, lichte ornamenten en onze potten en vazen. Gewoonweg prachtig!
 
Bij Pure Wood vind je werkelijk van alles. Denk aan heerlijke sierkussen en plaids waarmee je je bank een upgrade geeft, windlichten en kandelaren om het ‘s avonds gezellig en sfeervol te maken, maar vergeet ook zeker ons veelzijdige assortiment wanddecoratie niet waarmee je je muur kunt opvrolijken. En dit is slechts een klein deel van ons uitgebreide aanbod!
 
Wil je de items liever in het echt bekijken of zijn deze items net niet wat je zoekt? In onze showroom in Oisterwijk hebben wij nog veel meer groene woonaccessoires, je bent van harte welkom! Kom een kijkje nemen en laat je inspireren door al het moois wat wij in de winkel hebben staan. Onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen met het vinden van de perfecte items!