Shop the look: klassiek chique

Grijze Hoekbank Op Poten Met Witte Vitrinekast

I’TS ALL ABOUT THE DETAILS

Weer zo’n leuk voorbeeldje van een luxe, chique interieur met traditionele elementen. Want hoe gaaf is het om juist die klassieke details te laten shinen in je moderne interieur? Dat is hier het geval. Zowel de bank als de kast hebben van die geweldige details die het net even wat speelser maken. De subtiel gestikte naden van de bank, het verfijnde houtsnijwerk op de kastdeurtjes en de leuke handgreepjes. Het zijn juist die kleine dingen die het helemaal af maken!

🪡💝

CHIQUE MET EEN VLEUGJE KLASSIEK

SHOP THE LOOK

ORNAMENT MORENO

shop hier

SIERKUSSEN HAZEL

shop hier

HOEKBANK JOËLLE

shop hier

KANDELAAR HOUT BEIGE

shop hier

FOTOLIJST GEWEVEN BRUIN

shop hier

SIERKUSSEN ROBY BRUIN

shop hier

RICHMOND SALONTAFEL OAKURA

shop hier

SHOP JOUW KLASSIEKE WOONACCESSOIRES BIJ PURE WOOD

Ben jij helemaal geïnspireerd door al deze leuke details? Dat snap ik helemaal! Wie kan die fantastische accenten nou weerstaan? Denk aan gecapitonneerde stoelen, Claudi sierkussens die met de hand voor jou zijn gemaakt en zwarte salontafels met gouden accenten. Gewoonweg prachtig!
Bij Pure Wood hebben we echt van alles en nog wat. Denk aan heerlijke fauteuils en hoekbanken waar je lekker in weg kunt zakken, gezellige poefs om je voetjes op te laten rusten, en prachtige wandkleden die meteen een statement maken in je interieur. En dat is pas een kleine greep uit onze collectie!
Of je nu online wilt shoppen of gezellig bij ons in de showroom in Oisterwijk wilt komen rondsnuffelen, je bent van harte welkom! Kom gewoon langs en laat je inspireren – we kunnen niet wachten om je te verwelkomen en je te helpen de perfecte stukken voor jouw huis te vinden!