Shop The Look: Cosy Slapen

Slaapkamer Grijs Zilver Tinten

EEN KNUS EN WARM SFEERTJE IN JE SLAAPKAMER

Voel de rust in deze prachtige slaapkamer. Zelf vinden wij het heel knus en cosy! De slaapkamer is een rustgevende ruimte met zachte grijze kleuren en een minimalistisch design. Het comfortabele bed staat centraal, omringd door bijzondere nachtkastjes met sfeervolle lampjes.

🩶🩶

GRIJS MET ZILVEREN SLAAPKAMER ACCESSOIRES!

SHOP THE LOOK

SALONTAFEL VERSTEEND HOUT

shop hier

VAAS IMOLA

shop hier

CLAUDI SIERKUSSEN MENNO SAND

shop hier

CLAUDI SIERKUSSEN ZAFIRA ANTRACITE

shop hier

LEDLAMP BLINKEND GLAS GRIJS

shop hier

LAMPVOET SARONNO MAT ZWART

shop hier

HANGLAMP REILLEY ROND

shop hier

CLAUDI SIERKUSSEN SPERANZA DARK TAUPE

shop hier

SPIEGEL MOJITO

shop hier

SHOP JOUW SLAAPKAMER ACCESSOIRES BIJ PURE WOOD

Ben je toch meer op zoek naar een japandi uitstraling of wil je een echte hotel chique look creëren in de slaapkamer? Wij zijn van alle markten thuis! Denk aan de prachtige luxe claudi sierkussens en claudi plaids. Neem ook eens een kijkje bij onze collectie spiegels die goed te combineren zijn bij interieurs zoals japandi, hotel chique en bohemian. Er is voor ieder wat wils!

Online vind je een breed scala aan prachtige artikelen die perfect passen in de slaapkamer die jij wilt creëren. Ben je benieuwd naar al onze andere accessoires die je in de winkel kunt scoren? Kom dan gerust langs in onze gezellige showroom in Oisterwijk! Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment en ontvang vrijblijvend advies van een van onze experts. We helpen je graag verder!