De vrolijkste kinderkamer accessoires: Van muurdecoratie tot speelse vloerkleden

Kinderkamer Accessoires

Creëer een magische wereld voor je kindje met de leukste kinderkamer accessoires. De fantasie van een zoon of dochter is enorm en dat mag je dan ook uitten in de kinderkamer! Krijg je binnenkort een baby, is je kindje uit de babykamer gegroeid of is het gewoonweg tijd voor een kinderkamer make-over, lees dan gauw verder over de vrolijkste kinderkamer accessoires van Pure Wood!

HET INRICHTEN VAN DE KINDERKAMER

De kinderkamer inrichten is echt een heel leuk project! Maar waar moet je toch beginnen? Je wil vaak zelf de woonstijl van je huis doortrekken naar de liefste kamer van het huis. Maar ook je kindje vindt sommige dingen wel of juist niet leuk. Desondanks het een waanzinnig project is, heb je er mogelijk ook geen zin in om dit regelmatig aan te passen. Kortom, een duurzame kinderkamer met de nodige kindermeubels en kinderkamer decoratie.

In de Pure Wood webshop zijn leuke kinderkamer accessoires waar je het leukste kamertje van het huis helemaal mee kan inrichten. Leuke decoratie items zoals wandornamenten, fotolijstjes en schattige haakjes. Deze accessoires in de kinderkamer bepalen direct de sfeer en het thema. Daarnaast heb je nooit genoeg speelgoed voor je kleintje, deze kun je bijvoorbeeld opbergen in de manden van Pure Wood.

DE VROLIJKSTE KINDERKAMER DECORATIE

Heb je ondertussen al genoeg kinderkamer inspiratie? Nee? Lees dan nog even verder, ik vertel je graag meer over kinderkamer decoratie. Want naast een bedje, unieke kledingkast en eventueel een commode of speeltafeltje, wil je ook dat je kindje zich fijn voelt in de slaapkamer. Dat doe je eenvoudig met kinderkamer accessoires.

Zachte accessoires zoals sierkussentjes, dekentjes en fijne vloerkleden. Stijlvolle accessoires voor de kinderkamer zoals wandkleden, houten wanddecoratie en enige verlichting. Met onze uitgebreide collectie vindt je altijd wel kinderkamer decoratie voor jouw kleintje (die uiteraard tegen een stootje kunnen).

KINDERKAMER INSPIRATIE, DE ALLERLEUKSTE THEMA’S

Heb je Pinterest ondertussen helemaal uitgespeeld maar weet je nog steeds niet hoe jij de slaapkamer van je kind wil decoreren? Kijk dan gauw naar een aantal populaire thema’s voor kinderkamer inspiratie.

Stoere jongens en meisjes kinderkamer

Een stoere kinderkamer voor je zoon of dochter, dat is toch ideaal. Hét thema wat haast in iedere woonstijl past en het is heel persoonlijk. Leef je uit voor een fantasierijk kindje die altijd op zoek is naar avontuur. Kies bijvoorbeeld elementen van dieren of het bos. Ook zie je hout vaak terug in stoere kinderkamer accessoires. Metalen wanddecoratie is perfect voor deze ruige kamer. Gebruik het als nodige opbergruimte voor al het speelgoed en de vondsten uit de natuur, en klaar ben je!

Unicorns & Rainbows

Ga voor een kleurrijke omgeving met regenboog accessoires op de kinderkamer. Denk aan leuke vloerkleden of -wandkleden, prachtige kussentjes om een een knus hoekje in te richten. En niet te vergeten eenhoorns & regenbogen! Door een of meerdere wanden een frisse kleur muurverf aan te brengen heb je direct het regenboog effect te pakken. Kies voor een fijne, kleurrijke stoel waar je heerlijk boekjes (over eenhoorns en regenbogen) kan lezen met de kleine spruit.

Poef Met Decoratie Erop Roestbruin
SHOP NU
Doing goods dieren hanger rendier
SHOP NU
Waxinelichthouder Roze Van Glas
SHOP NU

Grrr de avontuurlijke jungle kamer

Tijgers, leeuwen en vogels! Wat zie jij nog meer terug in de jungle accessoires op een kinderkamer? Stijl een tof dieren vloerkleed in de kamer, op de grond of (doe eens gek) hang hem aan de muur! Kroel met de leukste poefs of fauteuils met een superzachte teddystof of een gezellig konijnenvachtje. Ga lekker liggen onder een knappe deken met dierenprint. En gebruik de leukste kastknoppen met dieren voor een extra leuk effect. Stijl de kinderkamer met jungle accessoires en speelgoed af!

Poef
SHOP NU
pinky luipaard vloerkleed
SHOP NU
Wandhanger Van Een Tijger In De Keuken
SHOP NU

Een oase van rust voor je kleintje

Last but not least, het altijd knusse bohemian thema! Het meest rustige thema waar je vaak veel beige en natuurlijke tinten terugziet. Het begint altijd met de basis, een rustige beige kleur op de muur, voldoende opbergruimte (zoals kasten, bakken en dozen) en fijne kindermeubels. Voeg vervolgens rotan accessoires toe aan de kinderkamer en voordat je het weet heb je een fijn plekje voor je kleintje waar hij of zij heerlijk kan spelen of slapen.

Spiegel Mojito rond zeegras
SHOP NU
Fotolijstje met geweven houten rand op marmeren schouw
SHOP NU
Drie rieten manden opengewerkt
SHOP NU
Beige Fauteuil Met Safari Print Zwarte Poten
SHOP NU
Sierkussen Beige Bruin Met Curves
SHOP NU
Beige Naturel Plaid Met Patroon En Franjes
SHOP NU

KINDERKAMER ACCESSOIRES ALS CADEAU?

Op zoek naar een kinderkamer accessoires als een cadeautje voor een ander? Ook dan ben je bij Pure Wood aan het juiste adres. Neus door de online webwinkel of wees welkom in onze showroom. Hier zie je allerlei toffe kinderkamer accessoires die iedereen wel zou willen hebben. Wij ontvangen je met liefde van maandag tot en met zaterdag én iedere eerste zondag van de maand. Houd onze socials in de gaten voor alternatieve openingstijden!

PURE WOOD HEEFT NOG VEEL MEER TE BIEDEN!

Naast al dit kinder-gezwijmel, biedt Pure Wood veel meer aan. Want ook jouw eigen slaapkamer, woonkamer of hal mag af en toe wat aandacht krijgen. Vergeet dus niet om voor jezelf te kijken als je onze showroom inloopt. Neem een kijkje bij onze comfortabele hoekbanken, prachtige eetkamerstoelen en uiteraard de unieke items (waar we om bekend staan). Heb je iets online gezien waar je helemaal weg van bent? Bestel het direct en wij zorgen dat jouw aankoop klaarstaat om op te halen in onze showroom in Oisterwijk!

We zijn te vinden in de oude Meubelfabriek van Oisterwijk. In deze winkel komt winkelplezier en comfort samen. Iedere week staan we van maandag tot en met zaterdag voor je klaar. Iedere eerste zondag van de maand zijn we zelfs extra geopend. Wanneer zien we jou binnenlopen?