Shop the look: eclectische gezelligheid

grijze bank met gekleurde paarse kussens op bank met salontafel en goud dienblad met gekleurde accessoires

Mix van kleuren

Breng een knusse en gezellige sfeer in je eclectische interieur met gekleurde sierkussens! Op de foto zie je bank Tori die prachtig combineert met kussens in diepe paars-, bordeaux- en zandtinten. Deze kussens, die zowel gezelligheid als stijl toevoegen, vormen de perfecte finishing touch voor jouw woonkamer!

De bank is verkrijgbaar in onze woonwinkel. Voor meer details of om even de stoffen te bekijken en te voelen, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder en adviseren je bij je keuze!

✨💗

eclectische eyecatchers

SHOP THE LOOK

SIERKUSSEN BEREND

shop hier

VAAS KORAAL GOUD

shop hier

SIERKUSSEN STREPEN ROZE BORDEAUX

shop hier

VAAS SINDO GLANZEND TAUPE

shop hier

HANGLAMP NIMBUS ZWART

shop hier

KANDELAAR PAUW MULTI

shop hier

DINER DRUIPKAARS SPIRAAL

shop hier

FOTOLIJSTJE KRALEN PAARS

shop hier

SIERKUSSEN ROBY ROZE

shop hier

SHOP JOUW ECLECTISCHE EYECATCHERS BIJ PURE WOOD

Ben jij helemaal geïnspireerd door al deze leuke gekleurde details? Dat snap ik helemaal! Wie kan die fantastische accenten nou weerstaan? Denk aan stijlvolle fotolijstjes, Claudi sierkussens die met de hand voor jou zijn gemaakt en onze te gekke bijzettafeltjes. Gewoonweg prachtig!
Bij Pure Wood hebben we echt van alles en nog wat. Denk aan heerlijke fauteuils en hoekbanken waar je lekker in weg kunt zakken, gezellige poefs om je voetjes op te laten rusten en prachtige wandaccessoires die meteen een statement maken in je interieur. En dat is pas een kleine greep uit onze collectie!
Of je nu online wilt shoppen of gezellig bij ons in de showroom in Oisterwijk wilt komen rondsnuffelen, je bent van harte welkom! Kom gewoon langs en laat je inspireren – we kunnen niet wachten om je te verwelkomen en je te helpen de perfecte eyecatchers voor jouw huis te vinden!